Droneinspektion i
Hvidovre

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan let få adgang til høje steder og kan kredse hele ejendommen for at give det fulde overblik. Dronerne er udstyret med et avanceret kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på skader og udbedringer, der kan findes på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Hvidovre. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange anvendelsesområder, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk fordel, da det er billigere end andre muligheder, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i og omkring Hvidovre. Vi anvender avanceret teknologi til at kontrollere ejendomme, så du får et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører inspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at foretage en omfattende undersøgelse af husets ydre som fx tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Vores drone giver os hurtig adgang til de mest utilgængelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over din ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Hvidovre.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek yder droneinspektioner for beboere i Hvidovre. Vores service er især nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og udtømmende billede af skaden. Ved hjælp af en droneinspektion fra DroneTjek får du de nøjagtige oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vi leverer altid grundige og professionelle droneinspektioner. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig sikker ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser, og spare mange penge på vedligeholdelsen.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen