Droneinspektion i
Horsens

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, som specialiserer sig i droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt og få et fuldstændigt overblik over ejendommen. Udrustet med det bedste kamera kan de nærstudere de mindste detaljer for at se nærmere på skader eller reparationer på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det er bedre at vedligeholde frem for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Horsens. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan tjene mange formål, men alle har det til fælles, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i og omkring Horsens. Vi benytter avanceret teknologi til at undersøge ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. Vi tilbyder inspektioner for både private og erhvervskunder med stor erfaring i at inspicere husets ydre, såsom tag, facader og installationer som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone kan hurtigt komme til de mest fjerne områder, så du ikke selv skal bekymre dig om det eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver dig et fuldstændigt overblik over ejendommen og afslører eventuelle områder, som kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde i god tid, kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Horsens.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek giver droneinspektioner til beboere i Horsens. Vores service er ideel til forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og komplet billede af skaden. Med en droneinspektion fra DroneTjek får du de nødvendige oplysninger om din forsikringsskade, så du kan træffe informerede beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores inspektioner er altid omhyggelige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du opnå de bedste priser og spare penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen