Droneinspektion i
Holbæk

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme meget højt op og lave en helrundtur om ejendommen, så man får et udførligt overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at kontrollere hvilke skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver god mening at vedligeholde frem for at skifte.

Vi tilbyder vores service i hele Danmark, også i Holbæk. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan assistere dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid har økonomisk fordel, da det er billigere end andre metoder, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Holbæk og omegn. Vi benytter avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et nøjagtigt overblik af din bolig eller ejendom. Vi udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at gennemføre en grundig undersøgelse af husets ydre, heriblandt tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi skyndsomt tilgå de mest vanskelige områder, så du ikke behøver at udføre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et udførligt overblik over din ejendom, og afslører alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde rettidigt kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Holbæk.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Holbæk. Det er ideelt til at få et nøjagtigt og komplet overblik over skader i tilfælde af forsikringssager. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig de korrekte informationer, så du kan træffe de bedste beslutninger.

Vores service omfatter også droneinspektioner til bygningsprojekter og udbudsarbejde. Vi sikrer kvalitetsservice og giver dig tryghed ved at gennemgå din ejendom, så du kan få det bedste og mest fyldestgørende materiale til dit udbud. Det hjælper dig med at finde de bedste priser og spare penge på vedligeholdelsen.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen