Droneinspektion i
Hørsholm

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan nå høje højder og udføre en fuld inspektion af ejendommen. De er udstyret med det bedste kamera, så man kan få et nøjagtigt billede af eventuelle skader på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det er ofte billigere at vedligeholde end at udskifte.

Vi tilbyder vores ydelser i hele landet, herunder Hørsholm. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men de fælles for dem er, at de altid er billigere end andre løsninger og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder dronebaserede bygningsinspektioner i og omkring Hørsholm. Vi bruger avanceret teknologi til at undersøge ejendomme i detaljer, og tilbyder vores tjenester til både private og erhverv. Vi har stor erfaring med at inspicere tag, facader og andre installationer på huset, såsom antenner og solcelleanlæg.

Vores drone gør det muligt at nå de vanskeligst tilgængelige områder, uden at du skal bruge penge på et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et omfattende overblik over din ejendom, samt et klart billede af de områder, der kræver vedligeholdelse. Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Hørsholm.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Hørsholm. Vores service er især vigtig i tilfælde af forsikringsskader, hvor vi kan opnå et omfattende og nøjagtigt billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de præcise oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner forbundet med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, så du kan føle dig tryg ved, at vi foretager inspektionen af din ejendom, så du får det bedst og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du indhente de bedste priser, og spare penge på vedligeholdelsen.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen