Droneinspektion i
Haderslev

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der gennemfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og myndigheder. Vores droner kan komme højt op og se hele vejen rundt om ejendommen, så man får et fuldt overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på eventuelle skader og udbedringer, der kan være på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde frem for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Haderslev. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange anvendelsesmuligheder, men fælles for dem alle er, at det altid er økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end alternativet og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Haderslev og omegn. Vi benytter avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du får et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at lave en grundig undersøgelse af husets ydre som fx tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt komme til de vanskeligst tilgængelige områder, så du ikke skal selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, og viser alle punkter, der skal tjekkes. Ved at vedligeholde i god tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Haderslev.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek leverer droneinspektioner til beboere i Haderslev. Vores service er specielt nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan få et præcist og fyldestgørende billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få alle de nødvendige detaljer om din forsikringsskade, så du ikke skal sætte spørgsmålstegn ved noget, og du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest detaljerede materiale til dit udbud. På den måde kan du indhente de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen