Droneinspektion i
Frederikshavn

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der står for drone-kontrol af private boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt og se helt rundt om bygningen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med et fremragende kamera, så man kan fokusere på de mindste detaljer og se nærmere på eventuelle skader og reparationer, der er på tag og facade. Priser for tagskift kan være høje, så det giver mening at vedligeholde dem i stedet for at udskifte dem.

Vi tilbyder vores service i hele landet, herunder i Frederikshavn. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men det fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativet, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsinspektioner med drone i Frederikshavn-området. Vi anvender avanceret teknologi til at undersøge ejendomme, så du kan få et detaljeret blik på din bolig eller virksomheds ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner både til private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at udføre en omfattende undersøgelse af husets ydre, herunder tag, facader og installationer på huset, såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt nå de mest utilgængelige områder, hvilket betyder, at du ikke skal bruge tid og penge på et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom samt alle områder, der kræver din opmærksomhed. Ved at udføre vedligeholdelse i god tid kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Frederikshavn.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Frederikshavn. Vi giver dig et detaljeret og fyldestgørende billede af forsikringsskader, så du kan træffe de rette beslutninger. Vores droneinspektioner er grundige og professionelle, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. Det giver dig mulighed for at indhente de bedste priser og dermed spare mange penge på vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen