Droneinspektion i
Fredericia

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der gennemfører drone-inspektioner af boliger, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får et komplet overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan se nærmere på de eventuelle skader og reparationer på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det er ofte en god ide at vedligeholde i stedet for at skifte dem ud.

Vi tilbyder vores service landet over, også i Fredericia. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Drone-inspektioner kan have mange formål, men deres fælles træk er at det altid er økonomisk gunstigt, da det er billigere end andre alternativer, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan give bygningsinspektioner med drone i og omkring Fredericia. Vi har udviklet avanceret teknologi til at inspectere ejendomme, så du kan få et detaljeret billede af din bolig eller ejendom. DroneTjek foretager bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor ekspertise i at undersøge husets ydre, fx tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Vores drone giver os mulighed for at let komme til de vanskeligst tilgængelige steder, så du ikke selv skal udføre det eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, og viser alle vigtige punkter. Ved at holde vedligeholdelsen ved lige, kan man spare penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Fredericia.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til folk i Fredericia. Vi har en nyttig service, når det kommer til forsikringsskader, da vi kan få et detaljeret billede af skaderne. Med en droneinspektion fra DroneTjek, kan du få præcise informationer omkring din forsikringsskade, så du træffer de rette beslutninger uden tvivl.

Vi tilbyder også droneinspektioner til bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores inspektioner er altid omhyggelige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, samt at du føler dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom. Således får du det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du opnå de bedste priser og spare penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen