Droneinspektion i
Egå

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt og komme helt rundt om ejendommen, så man får det fulde og detaljerede overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan se nærmere på skader og reparationer på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det er mere fordelagtigt at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Egå. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have forskellige formål, men fælles for dem alle er, at det altid er en fordelagtig løsning, da det er billigere end alternative metoder, og kan spare penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsinspektioner med drone i Egå og omegn. Vi bruger avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du får et grundigt overblik over din bolig eller ejendom. Vi tilbyder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder, der har stor erfaring med at undersøge husets ydre, såsom tag, facader og installationer som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone gør det muligt for os at komme til de sværest tilgængelige områder, uden at du behøver at betale for et dyrt stillads eller lift. Produktet SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Vedligeholdelse i god tid kan spare dig for mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Egå.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Egå. Vores service er især anvendelig i forbindelse med forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og omfattende billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de nøjagtige informationer om din forsikringsskade, så der ikke er nogen usikkerhed, og du kan træffe de korrekte beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner som et supplement til bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedste service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedst mulige og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du indhente de bedste priser, og spare mange penge på vedligeholdelsen.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen