Droneinspektion i
Albertslund

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen omkring ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Albertslund. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan bistå dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre løsninger, og dermed kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Albertslund og omegn. Vi benytter avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du får et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. Vi yder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med en omfattende undersøgelse af husets yderside, herunder tag, facader samt installationer på huset som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone kan let komme til de mest ufremkommelige områder, hvorved du undgår at skulle foretage dette selv eller betale for en dyr lift eller stillads. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over ejendommen og fremhæver alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid sparer man penge og kontakt os i dag for at få yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Albertslund.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek yder droneinspektioner til beboere i Albertslund. Vores tjeneste er specielt nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan give et detaljeret og fuldstændigt billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de pålidelige informationer om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de korrekte beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedste kvalitet, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du kan få det bedste og mest korrekte materiale til dit udbud. På den måde kan du skaffe de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen