Droneinspektion i
Aalborg

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner til ejere af boliger, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det giver mening at udføre vedligeholdelse i stedet for at skifte dem ud.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Aalborg. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men de har alle det til fælles, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre alternativer, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan gøre det muligt for dig at få foretaget bygningsinspektioner med drone i nærheden af Aalborg. Vi har tilgang til den nyeste teknologi, som gør det muligt for os at inspicere ejendomme og give dig et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring inden for at inspicere bygninger, herunder tag, facader og alle installationsopgaver såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt komme til de sværeste steder af bygningen, så du undgår at skulle bruge tid og penge på stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek tilbyder et fuldstændig overblik over din ejendom og identificerer alle punkter, der kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde i god tid kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Aalborg.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til Aalborgs beboere. Vores service er især nyttig ved forsikringsskader, hvor et detaljeret billede af skaden kan fås. Med en droneinspektion fra DroneTjek vil du få de nødvendige informationer om din forsikringsskade, så du kan træffe de rigtige beslutninger uden tvivl.

Vi udfører også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores inspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sikrer dig den bedst mulige service og tryghed ved at lade os inspicere din ejendom, så du kan få det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. Det vil give dig de bedste priser og spare dig for mange penge på vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen